Değerli Yatırımcımız,

10 Mart 2024 Pazar günü ABD'de saatlerin 1 saat ileri alınacak olması nedeniyle işlem platformundaki ürünlerin işlem saatlerinde değişiklikler olacaktır. İşlem saati değişen ürünlerin listesine ve bu ürünlerde 11 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak işlem saatlerine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tablodaki Şeker (SB) – Kahve (KC) – Kakao(CC) – DAX CFD – FTSE CFD – Almanya, İngiltere ve Fransa Hisse CFD ürünlerinin işlem saatleri 11 Mart 2024 – 25 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Avrupa yaz saati uygulamasına geçerken ayrıca yeni bir güncelleme gelecektir.

İşlem Saatleri

Bilgilerinize

Saygılarımızla,
IKON Menkul Değerler
PLATFORMLAR
Meta Trader 4 ve
Mobil İşlem
Platformları.
24 SAAT ANALİZ

IKONNews analiz
platformu ile
stratejilerimizi
takip edin.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

100’den
fazla
yatırım
enstrümanı.

ÜCRETSİZ EĞİTİMLER

Size
özel
yatırım
danışmanı.


indir
Yetki Belgelerimiz
Alım Satım Yetki Belgesi Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri Yetki Belgesi
Türev Araçların Alım Satımına Aracılık Yetki Belgesi Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesi

RİSK UYARISI VE SORUMLULUK REDDİ
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

www.ikonmenkul.com.tr web sayfamızda yer alan her türlü bilgi, grafik, arastırma sonuçları,rapor, görüs ve tavsiyeler genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıs olup, sitede müsteriler ve diger üçüncü sahısların alım satım kararlarını destekleyebilecek yeterli bilgi bulunmayabilir. Sitemizde bulunan, bu bilgilerdeki olası hata ve eksikliklerden ve bu bilgilere dayanılarak yapılan islemlerden dogacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne sekilde olursa olsun üçüncü kisilerin ugrayabilecegi her türlü zararlardan dolayı IKON Menkul Değerler A.Ş. sorumlu tutulamaz.

© Copyright 2024 IKON Menkul – Tüm Hakları Saklıdır.

2024/1. ÇEYREKTE MÜŞTERİ KAR ORANI %29.51 , ZARAR ORANI %70.49’TIR.

MERSIS: 0816006676700018

Bu mesajı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen buraya tıklayınız.

E-posta listesinden çık.